Meihin voit luottaa Jakaja on luotettava ja kokonaisvaltainen toimittaja
Monipuoliset ratkaisut Robottijärjestelmät, kuljettimet, annostelulaitteet. Toteutamme laitteet joka tarpeeseen.
Lue lisää

Sulkupellit ja ulosottolaitteet

Jakaja Oy:n valmistamia sulkupeltejä käytetään katkaisemaan tuotevirta ko kohdasta sulkupellin alapuolen kohteeseen. Sulkupeltejä sijoitetaan sulkuelimiksi ruuvikuljettimien, ketjukuljettimien , siilojen ja säiliöiden purkuyhteisiin. Sulkupellit voivat olla käsikäyttöisiä ( vedettäviä tai käsipyörällä), paineilmasylinterillä tai vaihdemoottorilla toimivia. Sulkupelti varustetaan asiakkaan tarpeen mukaan ääriasentorajoilla

Sulkupellit ja ulosottolaitteet :
- sulkupelti pyöreällä yhteellä tai kulmikkaalla yhteellä d100…350mm
- ketjukuljettimen sulkupellit kokoluokka välillä 200x500… 1000x1400mm
- ilmakanavien sulkupellit
- asennoittimella toimivat sulkupellit

Tärypohjat siilojen ja säiliöiden pohjalle erityisesti holvaantumaan pyrkiville tuotteille. Tärypohjan toimintaperiaate on saada tuote siilossa värisemään jotta tuote valuisi ulos siilosta jatkuvana tasaisena tuotevirtana. Tärypohjat varustetaan tärymoottorilla . Tärypohjien halkaisijat alkaen 800mm ja suurin halkaisija 2000mm ja ulostuloyhteet d150…350mm. Tärypohjan sisärakenne määräytyy tuotteen mukaan.

Sälesyöttimet siilojen ja säiliöiden pohjalle erityisesti tasaiseen annosteluun ja holvaantumaan pyrkiville tuotteille määrittelemällä purkupinta-ala sopivan suuruiseksi. Sälesyöttimen toimilaitteena voi olla paineilmasylinteri, vaihdemoottori tai hydraulikäyttöinen moottori tai sylinteri. Sälesyöttimen liikepituus voidaan säätää halutun pituiseksi eli purkaustehon säätö. Sälesyötin varustetaan asiakkaan tarpeen mukaan ääriasentorajoilla ja tällöin sälesyötin voidaan jättää myös auki asentoon.

Ruuvipurkaimet siilojen ja säiliöiden pohjalle huonosti juokseville tai holvaantumaan pyrkiville tuotteille.

Sulkupellit ja ulosottolaitteet valmistetaan käyttökohteen mukaan valittavasta materiaalista hiiliteräksestä tai ruostumattomasta / haponkestävästä teräksestä. Sulkupellit ja ulosottolaitteet valmistetaan standardi osista mahdollistaen nopeat toimitukset. Atex – ja turvallisuus asiat huomioidaan sulkupeltien ja ulosottolaitteiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Laitteet CE- merkitään. Valmistamamme sulkupellit ja ulosottolaitteet on tarkoitettu 24h/ 7pv käyviin tehdaslaitoksiin. Jakaja Oy suorittaa myös sulkupeltien ja ulosottolaitteiden asennus- ja kunnossapitotyöt.