Meihin voit luottaa Jakaja on luotettava ja kokonaisvaltainen toimittaja
Monipuoliset ratkaisut Robottijärjestelmät, kuljettimet, annostelulaitteet. Toteutamme laitteet joka tarpeeseen.
Lue lisää

Siilot ja teräsrakenteet

Jakaja Oy valmistaa tai valmistuttaa siilot ja teräsrakenteet asiakkaan tarpeen mukaan. Siilojen valmistus voi tapahtua asiakkaan piirustuksin tai Jakaja Oy:n oman suunnittelun piirustuksin. Siilot suunnitellaan ja valmistetaan suunnittelustandardien ja teräsrakenne valmistuksen vaatimustenmukaisuuden EN 1090 standardit huomioiden.

Siilot ja teräsrakenteet valmistetaan ja suunnitellaan Atex – ja turvallisuus asiat huomioiden.

Pienempien säiliöiden ja suppiloiden valmistus projekteihin tapahtuu myös normit ja hygienia asiat huomioiden. Siilot voivat olla yksi kokonaisuus tai laipallisista lieriölohkoista pinottavia. Siilot voivat olla asennettavissa teräs tai betoniarinan päälle tai seisoa alahuoneen muodostavan alas asti ulottuvan vaipan päällä, tilaan käyntiovi. Siilot ja säiliöt valmistetaan käyttökohteen mukaan valittavasta materiaalista hiiliteräksestä tai ruostumattomasta / haponkestävästä teräksestä Jakaja Oy:llä on vuosikymmenten kokemus siilojen, säiliöiden valmistuksesta elintarvike- ja rehuteollisuudelle. Siilot ja teräsrakenteet, sekä säiliöt varustetaan tarvittavin tarkistus- ja miesluukuin sekä pinnanmittaus yhtein ja varustein. Siilojen toimitukseen voi sisältyä myös purkulaitteet, suodattimet, punnituslaitteet, tikkaat, kulkusillat ja eristys

Jakaja Oy on toimittanut useita siilostoja elintarvike- ja rehuteollisuuden asiakkaille. Irtomateriaalien lastausasemat ovat myös sisältäneet tuotesiiloja. Jakaja oy on toimittanut useita kuorma-auton lastausasemalaitteistoja. Lastausasemalla bulkkituotteen lastaukset tapahtuvat joko säiliö- tai avolava kuorma-autoihin.

Siilot ja teräsrakenteet dokumentoidaan, sekä CE- merkitään. Valmistamamme siilot ja säiliöt on tarkoitettu 24h/ 7pv käyviin tehdaslaitoksiin. Jakaja Oy suorittaa myös siilojen ja säiliöiden asennus- ja kunnossapitotyöt.

Siilot ja teräsrakenteet, sekä rakennusten kuorityöt

Jakaja Oy valmistaa siilot ja teräsrakenteet asiakkaan tarpeen mukaan. Jakaja Oy:llä on CE-merkinnän kiinnittämiseen kantaviin teräsrakenteisiin edellyttämä valmistusoikeus standardin EN 1090-1 : 2009 + A1.2001 mukaan. Jakaja Oy:n sertifikaatti no 2330-CPR-FIN112 myöntäjänä DEKRA Jakaja Oy:n toteutusluokat EXC 1, EXC2 ja EXC 3. Teräsrakenteiden valmistus voi tapahtua asiakkaan piirustuksin tai Jakaja Oy:n oman suunnittelun piirustuksin. Siilot ja teräsrakenteet, jotka eivät kuulu CE-merkinnän piiriin suunnitellaan ja valmistetaan hyvän konepajalaadun mukaan tinkimättä EN 1090 työnlaadusta. Teräsrakenteet valmistetaan käyttökohteen mukaan valittavasta materiaalista hiiliteräksestä tai ruostumattomasta / haponkestävästä teräksestä Jakaja Oy:llä on vuosikymmenten kokemus teräsrakenteiden valmistuksesta elintarvike-, rehu-, kemian-, metsä- ja energiateollisuudessa. Teräsrakenteiden pintakäsittelyn suorittaa sertifioitu pintakäsittely yritys. Kantavat teräsrakenteet dokumentoidaan ja CE- merkitään. Valmistamamme teräsrakenteet on tarkoitettu 24h/ 7pv käyviin tehdaslaitoksiin tai muihin kohteisiin. Jakaja Oy suorittaa myös teräsrakenteiden asennus- ja korjaustyöt.

Jakaja Oy on toimittanut ja asentanut kuorirakenteet valmistamiinsa teräsrakenteisiin rakennuksiin ja siilostoihin. Kuorirakenteet olleet pääosin Paroc-paneeleja käsittäen ikkunat, ovet ja listoitukset. Katon kattopintatyöt olemme teettäneet alihankintana.