Meihin voit luottaa Jakaja on luotettava ja kokonaisvaltainen toimittaja
Monipuoliset ratkaisut Robottijärjestelmät, kuljettimet, annostelulaitteet. Toteutamme laitteet joka tarpeeseen.
Lue lisää

Robottijärjestelmät

Robottijärjestelmät mahdollistavat tuotannon tehostamiseen monilla erilaisilla sovellutuksilla. Robottia voidaan hyödyntää mm. tuotteiden tarkastuksessa, asettelussa automatisoidussa työpisteessä, laatikoinnissa ja lavaustoiminnoissa. Tuotteiden tarkastuksessa ja asettelussa robotti hoitaa automaattisesti määritellyt työvaiheet miehittämättömänä. Laatikoinnissa ja lavauksessa robottijärjestelmät voivat suorittaa usean erilaisen tuotteen pakkaus tarttujan sen mahdollistaessa. Jokaiselle tuotteelle laadittu oma ohjelma, jonka mukaan robotti suorittaa työvaiheet. Pakkauksessa ja lavauksessa robottijärjestelmään liitetään usein myös lavan tai ryhmäpakkauksen käsittely. Kuormalavat, alustat ja ryhmäpakkaukset voidaan tuoda myös työpisteeseen kuljetinjärjestelmin. Pakkauksen sekä lavauksen jälkeen kyseiset kuljetinjärjestelmät siirtävät valmiit ryhmäpakkaukset ja lavatut kuormalavat seuraavaan kohteeseen laatikon sulkemiseen, kutistekalvouuniin, tai kuormalavat kiristekalvokäärintään ja edelleen varastoon.

Robottijärjestelmät lyhyesti:
- Voi toimia miehittämättömänä 24h/ vrk, säästöjä henkilöstökuluissa
- Robotti korvaa raskaan ja yksitoikkoisen työn
- Tehostaa pakkaus ja lavaustoimintaa sekä työn ”jälki” on tasalaatuisempi
- Yksi robotti voi lavata useita erilaisia tuotteita vuorotellen eri kuormalavoille tai alustoille
- Esimerkiksi tyhjien kanistereiden purku kuormalavoilta voidaan hoitaa samalla robotilla kuin täytettyjen kanistereiden lavaus
- Tilantarve pienempi kuin usealla laitteella toteutettuna
- Lavauskuvioiden helppo lisättävyys ja muunneltavuus
- Robottijärjestelmästä saatavissa moninaista tuotannonseurannan tietoa.

Jakaja Oy.n toimitus sisältää lay-outin, järjestelmäkuvauksen , ohjelmisto- ja mekaniikkasuunnittelun , laitevalmistuksen, koeajot konepajalla, asennuksen, käyttöönoton ja tuotannon aikaisen teknisen tuen. Jakaja Oy valmistaa ohjauskeskukset itse sekä suorittaa sähköistyksen ja automatisoinnin Robottijärjestelmän kuljettimet valmistetaan standardi osista mahdollistaen nopeat toimitukset ja kulutusosien vaihtokelpoisuuden. Turvallisuus asiat huomioidaan robottijärjestelmän suunnittelussa ja valmistuksessa. Laitteet CE- merkitään. Valmistamamme robottijärjestelmät on tarkoitettu 24h/ 7pv käyviin tehdaslaitoksiin. Jakaja Oy myös asentaa ja kunnostaa valmistamansa robottijärjestelmät.